скрий покажи
 Хотелът

Хотелът

Хотелски комплекс „Лагуна парк” се намира в Слънчев бряг и разположението му е изключително стратегическо. Плажът е само на 250 м от него. Ресторанти, барове, атракциони – централната алея и всички развлечения започват само няколко крачки след главния вход на хотелския комплекс.
 Гостите ни се настаняват в двойни стаи, апартаменти и мезонети. Обстановката е приветлива, комфортна, предразполагаща към отдих и релакс. „Лагуна парк” е обграден от разкошен парк, който го отделя от курортната суматоха и осигурява на почиващите тишина и спокойствие.
 
Няколко бара, просторен ресторант, три басейна, многобройни забавления и глезотии – анимации, игри, вечерни шоу програми, луксозен спа център, перфектно обслужване – ние сме щастливи, когато вие си почивате и се чувствате добре при нас. Ненапразно Българската и Балканската хотелска и ресторантска асоциация ни удостояват вече няколко пъти с отличия за най-добър хотел за почивка.
 
Хотел „Лагуна парк” е предпочитано място и за бизнес туризъм. Приветливата конкферентна зала, качественото оборудване, достъпът до безплатен интернет в целия хотел, добрата кухня и възможностите за отдих след приключване на натоварения ден са гаранция за успеха на конференциите и бизнес форумите, които провеждате при нас.
 
Добре дошли и приятен престой в хотел „Лагуна парк”! 

 

« назад