Основен ресторант

Основен ресторант

Просторна зала, с меко осветление и много зеленина, всред която са разположени масите за хранене – това представлява вътрешната част (250 места) на основния ресторант на хотел „Лагуна парк”. През топлите дни сервираме и в откритата част (250 места), където масите са разположени под елегантна тента и гледат към парка и басейна.
Заведения
Заведения
Лоби бар

Лоби бар

Лоби барът се намира на партерния етаж в основната сграда. Той заема просторното фоайе преди рецепцията. Решен е в небрежно елегантен стил – кожена мека мебел, малки масички, вази с естествени цвята за украса и много зеленина в цялото помещение. Контрастът между цветовете в интериора внася нотка на забава в класическия вид на лоби бара.
Заведения

Разнообразното и качествено меню е приоритет на екипа на хотел Лагуна парк. Знаем, че вкусните ястия са важни за веселото настроение на вашата компания. Съобразили сме, че децата са малко по-капризни и имат нужда от разнообразна и здравословна храна. Не сме забравили и за напитките.
На територията на хотела за вас работят: основен ресторант, лоби бар, бар басейн анимационна зона, бар басейн релакс зона, снек бар.

Бар басейн анимационна зона

Бар басейн анимационна зона

Точно до основния басейн, където през лятото забавленията са в разгара си 24 часа в денонощието, е разположен и примамливият бар басейн анимационна зона. Той има 20 места. В менюто му влизат най-разнообразни коктейли, освежителни местни алкохолни и безалкохолни питиета и топли напитки.
Бар басейн релакс зона

Бар басейн релакс зона

До релакс басейна на хотел „Лагуна парк” е разположен и бар басейн – релакс зона. Дори не е нужно да прекъсвате сладките приказки с приятелите си, само се измествате от шезлонгите на столчетата.
Снек бар

Снек бар

Снек бара на хотел „Лагуна парк” ще е любимо място на вашите деца, както и на всички, които обичат да си похапват между основните хранения. В него се сервират пици, хотдог, хамбургери и безалкохолни напитки. Разположен е до външната част на ресторанта.